Waarde

Wij geloven in een betere bedrijfssturing door de combinatie van visie en feiten. Met een team van strategie consultants en business analisten met een strategie dashboard als tool, geven wij jouw onderneming een boost in ontwikkeling.

Binnen een maandelijks abonnement leveren we de volgende waarde:

waarde

Business Improver(s)

De energieke Business Improver die gelooft in openheid en kwetsbaarheid om zo samen de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van jouw organisatie. De kracht is dat de Business Improvers zelf actief is als ondernemer/directeur. In de taal van de ondernemer bespreekt de Business Improver maandelijks het dashboard of de rapportage. Elk kwartaal creëert hij of zij een sessie om strategische thema’s te verdiepen.

Business Analist

De nauwkeurige analist die houdt van het graven in data. Dit om afwijkingen in resultaten te onderbouwen met analyses.

Data Architect

De architect zorgt er voor dat de data uit de diverse bronnen in het dashboard getoond kunnen worden. Ook onderhoudt hij samen met het technisch team het platform onder het dashboard.

Strategie Dashboard

Een standaard strategie dashboard om inzicht te krijgen in de resultaten van verkoop tot en met service. Op basis van dit standaard dashboard starten we het gesprek om de uitdagingen aan te pakken, de strategie te optimaliseren en het dashboard voor de organisatie te verbeteren.

Groei, inzicht, combinatie feiten en visie
BarbaraTrienen__IMG_2095_A-Players_Mei2021_BTR120

Maandrapportages

Maandelijkse vastlegging van de ontwikkeling van de organisatie. Ook historische ontwikkeling levert inzichten op om te gebruiken in toekomstige keuzes.

Klantmanager

De klantmanager zorgt er voor dat de klant de waarde krijgt waarmee de onderneming kan groeien. Tevens vraagt hij regelmatig naar de tevredenheid van de klant en welke toegevoegde waarde Business Improvers nog meer kan leveren.